top of page

Amoena Essential Light Göğüs Protezi


Ameliyatı takiben kadınların temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı. Vücut simetrisini ve dengesini geri kazandırır. Hoş bir his ve görünüm sunar.

Faydaları Daha yumuşak bir görünüm ve his ile tek katmanlı hafif silikon göğüs formu. Göğüs cerrahisini takiben kadınların temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirildi. Her ölçü ve duruma uygundur.


Marka geçmişi

Alman şirketi Amoena 'nın Tarihi 1975 yılında başladı, Kurucusu Cornelius Rechenberg tamamen yeni bir meme protezi oluşturmak için karar verdi. Üretimde özel karışım silikon ve poliüretan mat film kullanarak kadınlara orjinaline en yakın meme protezini üretti.


Bu protez, yeni bir dönemin başlangıcı oldu. O zamana kadar protezlerin kumaş ve yağ dolgulu bir modeli kullanılırdı. Silikon kullanımı tıpta devrim oldu.


Amoena 1992 yılında kendinden yapışan protez üretmeye başladı ve aynı zamanda memesi alınmış bayanlar için ameliyat sonrası iç çamaşırı üretimine başlamıştır. 1996 yılında, biyolojik protez önemli ölçüde geliştirilmiş ve hafif bir model üretti başladı. Aynı yıl şirket Mastektomi sonrası kadınlar için ilk mayo üretmeye başladı.


Şirket için 2008 dönüm noktası oldu. O anda NASA laboratuar ile uzmanlardan oluşturulan şirketin birlikte geliştirdı ve benzersiz teknolojisi Comfort + patentı sahibi oldu. Teknoloji, yeni dokunun üretimine temelini oluşturmuştur, kendi vucudunun ısısını alıyor ve geri veriyor. Bu teknolojiyi geliştirerek, Amoena protez meme alanında dünya liderliğini kazanmıştır.


Uzman Yardımı


Uzmanlarımız size uygun protezler için doğru ölçü bulmanıza ve iç çamaşırınızı seçmenizde yardımcı oluyoruz. Ameliyat sonrası ve rehabilitasyon döneminde moralinizi yüksek tutmanız gerekiyor ve bu konu da biz size yardımcı oluruz.


Bilgi için iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

11 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör

Amoena Aqua Wawe Göğüs Protezi

Aqua Wave Benzersiz, çabuk kuruyan, şeffaf silikon Amoena Aqua protezler simetrik şekli ile yüzmek için idealdir. Benzersiz, çabuk kuruyan, şeffaf silikon ile düzenlendi . Faydaları - Tuzlu suya ve kl

Amoena Protez Sütyeni

Ruth SB Beyaz Günlük sütyen Açıklama - Tek %100 pamuk sütyen - Ayarlı askı Bedenler 75-105 A,B 75-100 C 75-95 D Malzeme %100 Cotton ( pamuk ) Marisa SB Beyaz Geniş / Büyük beden için Açıklama - Vücu

bottom of page