top of page

Baston

Güncelleme tarihi: 15 Mar 2023

Kullanımları kolay ve sağlıklıdır. Taşıma kapasitesi ve ergonomik tasarlanmış olan el tutamaçları sayesinde kullanıcıların güvenini kazanmış bir üründür. Pabuç'u yüksek kalite kauçuktan imal edilmiştir ve yerde iz bırakmayan kauçuk malzemesi kullanılmıştır.

Genel Özellikler:

Sağ ve sol el kullanımlarına uygundur Hafif alüminyum malzemeden üretilmiştir El tutma alanları ergonomik tasarlanmıştır Yerde iz bırakmayan kauçuk pabuç kullanılmıştır.


51 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör

Katlanır Deri Döşemeli Klozet Yükseltici (Tuvalet)

Güçlü yapıdadır Yükseklik ayarı yapılabilmektedir Yüksek olması standart klozete oturma güçlüğü çeken kişiler için avantaj sağlamaktadır Kaymayı önleyici yapıdadır 120 kg Taşıma kapasitesi Klozet kapa

Rollatör

İç ve dış mekan kullanımına uygun, barındırdığı oturma yeri sayesinde kullanıcının yorulduğu zamanlarda dilediği gibi oturmasına ve dinlenmesine imkan tanımaktadır. Genellikle yaşlılık kaynaklı yürüme

Özellikli Katlanır Tekerlekli Sandalye

Ürün Özellikleri: - Katlanabilir Boyalı Çelik kasa - Çıkabilen Kolçaklar - Ayak Kalkar Ayaklıklar - Silikon Dolgu On ve Arka tekerler - 46 cm Oturma Genişliği Ürün Ağırlığı : 19 kg Taşıma Kapasitesi:

bottom of page